dimecres, 30 de gener del 2013

Any nou Xinès

Avui comença l’any de la Serp d'Aigua, 9 de Febrer del 2013 segons el Calendari Xinès.



És l’inici de l’any nou xinès, conegut també com el Festival de Primavera o Cap d’Any Lunar. Aquest període està ple de celebracions, visites familiars, aliments especials i focs artificials. És un dels festivals més importants de Xina i tothom el celebra, sobre tot durant els tres primers dies del festival.



Feliç 2013, any de la serp, HANBAN, al calendari xinès.

QUÈ PODEM ESPERAR D'AQUEST ANY?



Aquest any serà difícil de predir. L'any del drac en general, era bastant pròspera, any expansiu, però a mesura que va viatjar a la cua del drac, és a dir, el final de l'any, pertorbant les tendències cap a la possible recessió va començar a aixecar-se. Tant els dracs i les serps són tradicionalment considerats com a criatures serpentines el cos voltes i revoltes. Les serps són criatures molt ondulat, però em temo que no serà fins a finals de la primavera / principis d'estiu  abans de la serp comença a despertar de la lentitud de l'hivern.

A la primavera, les serps es tornen més romàntica, amb més energia, i per tant, espero que a mitjans de finals de la primavera a ser potser la part més optimista de l'any que ve. Crec que veurem canvis significatius cap amunt i avall durant tot l'any.